Kontakt

Spoštovani obiskovalke in obiskovalci spletne strani Šaleškega biografskega leksikona!

V spletnem leksikonu www.saleskibiografskileksikon.si je objavljeno veliko število gesel, zato je zelo verjetno, da je tu in tam prišlo do pomanjkljivosti in nenamernih napak, zaradi katerih se iskreno opravičujemo. Da pomanjkljivosti odpravimo, prosimo, preberite spodnje informacije:

  1. Če menite, da smo pri katerem od gesel napravili napako ali izpustili pomemben podatek, nam pišite!
  2. Če menite, da smo izpustili osebo, ki bi po vašem mnenju spadala v leksikon, nam pišite — če se le da, nam sporočite tudi naslov, kjer bomo dobili več podatkov. O tem, ali bomo osebo uvrstili v leksikon, bo odločal uredniški odbor. Več o kriterijih za izbor si preberite v rubriki VEČ O PROJEKTU.
  3. Če imate slikovno gradivo (slike, risbe, fotografije), ki bi lahko obogatile katero od gesel, nam pišite! Če bo redakcijska skupina odločila, bomo gradivo geslom dodali.
  4. Ko smo prvič pošiljali vprašalnike, še nismo imeli možnosti objave galerije slik ob geslu. Zato vse, katerih gesla so v leksikonu že objavljena, vabimo, da nam pošljete svoje fotografije ali kakšno drugo slikovno gradivo, ki govori o vas in vaši dejavnosti. Gradivo nam lahko pošljete po elektronski pošti, navadni pošti, lahko jo tudi osebno prinesete v Mestno knjižnico v Velenju. Če nas boste poklicali, bomo prišli gradivo tudi iskat. Število fotografij oziroma drugega slikovnega gradiva je omejeno na deset enot.
    Seveda vam bomo vso gradivo vrnili.
> Prenesite si vprašalnik (.doc)

Naši naslovi:

KNJIŽNICA VELENJE
Šaleška cesta 21
3320 Velenje

Elektronski naslov: leksikon@vel.sik.si
Telefon (tajništvo): 03 898 25 66





Nastavitve zasebnosti